• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vakarienė šiandien pas mane labai lengva, greita ir paprasta“, – rašo tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė Ingrida.

Vakarienė šiandien pas mane labai lengva, greita ir paprasta“, – rašo tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė Ingrida.

REKLAMA

 

Užtruksite iki 15 min. Ingredientai:

  • 1 jauna cukinija;
  • 2 morkos;
  • 1 svogūnas;
  • Apie 200 g pieniškos dešrytės (puikiai tiktų ir mėgiamas kumpis);
  • Šlakelis alyvuogių aliejaus;
  • Šlakelis grietinėlės;
  • Saujelė fermentinio sūrio;
  • 1 v. š. smulkintų žalumynų (krapai, laiškiniai česnakai, bazilikas, petražolės);
  • Žiupsnis druskos;
  • Žiupsnis juodųjų pipirų.

Svogūną supjaustome smulkiais gabalėliais, morkas šiaudeliais. Įkaitiname keptuvę su šlakeliu aliejaus.

Pakepiname svogūnus ir morkas, kol suminkštės.

Sudedame smulkintą dešrytę ir pakepiname, kol apskrus.

Sudedame cukinijų gabalėlius.

Užpilame grietinėle, pagardiname druska, pipirais ir pakaitiname keletą min, kol cukinija šiek tiek suminkštės, bet išliks traški.

Pabarstome tarkuotu sūriu ir žalumynais. Kaitiname, kol sūris išsilydys.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų